Spännande uppvisning på kommande kalas

Vår familj bor i Uppsala, det är jag och min fru tillsammans med våra två barn, Sune Emil och Ella. Vi bor lite utanför Uppsala i ett trevligt villaområde. Jag har ett stort intresse som jag brukar avsätta lite tid till varje vecka och det är trolleri, jag är inte så duktig men jag tycker det är roligt. Jag brukar visa barnen något häftigt som jag lärt mig och de blir helt uppskakade av det. det är väldigt kul! Emil och Ella fyller år i veckan så vi ska ha lite kalas för dem båda med en massa barn. Jag har tänkt överraska dem då och har kontaktat en riktig trollkarl i Uppsala. Han heter Johan Gustafsson och hans företag heter JG Magic. Han erbjuder sina trollkonster och uppvisningar i Uppsala, Västerås, Örebro och andra dela i och kring Stockholm. Han är väldigt duktig på trolleri och han är en av mina favorit trollkarlar. Han är väldigt duktig på kort men eftersom det är yngre barn så ska han anpassa en föreställning som är mer avsedd för unga. Jag har som mål att en vacker dag också kunna uppträda som trollkarl i Uppsala på mina barns kalas och liknande. Jag tror dock att de hade tyckt att det hade varit jag som var trollkarl, då är det bättre att ta hit ett proffs som Johan Gustafsson och JG Magic. Jag såg honom första gången på ett företagskonvent i Uppsala då han hade ett litet uppträdande och jag blev mäkta imponerad av hans kunskaper och kvalifikationer. Jag är ännu inte i närheten men en vacker dag vill jag också kunna kalla mig trollkarl. Nu tror jag att jag ser fram mer emot kalaset än vad barnen gör eftersom jag och min fru än så länge är den enda som vet att det är en känd trollkarl i Uppsala som kommer.