Effektivt gymmande under lunchen

Jag fyller trettiofyra år i år och för mig är det nu väldigt viktigt att ta hand om min kropp. Jag börjar känna att det inte är lika enkelt att ha kontroll över den som det var när man var 20. Därför så motionerar jag regelbundet, jag och min sambo brukar gå promenader tillsammans med vår hund i Trelleborg varje dag. På luncherna så åker jag och tränar under 35 minuter, duschar, kommer tillbaka till kontoret och äter min lunch vid skrivbordet. det är väldigt skönt att köra ett intensivt pass på gymmet och få det gjort på 30-40 minuter. Då slipper man spendera massa tid när man kommer hem på att ta sig dit då det är massa folk och man kommer hem sent. Det gym i Trelleborg jag går på heter L9 Fitness, det är ett väldigt bra gym. De har stora och fräscha lokaler med modern utrustning som passar mig. Jag är endast ute efter styrketräning när jag är på gymmet, motionerar gör jag utomhus. De har just nu två anläggningar, en i Skurup och en i Anderslöv men det blir ytterligare en i Oxie i Malmö. Det är ett gym där det är trevlig stämning, duktiga instruktörer och engagerade medarbetare. På lunchen är man alltid lite stressad men man går alltid från L9 Fitness med ett leende på läpparna. Det är ett perfekt gym för mig i Trelleborg. De har också olika typer av pass men det är inget som jag går på, min tjej går på olika typer av pass ibland, spinning och body combat bland annat. Jag tycker det är skönt att kunna styra själv vad man vill göra på gymmet.