För dig som vill gå en regression utbildning

Hallå, hallå! Det gläder mig verkligen att du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag hade jag tänkt prata lite närmare om när jag gick en regression utbildning på Östermalm, företaget som håller i utbildningen heter Livskraft Personlig Utveckling.

Jag gick den här utbildningen när jag kände att jag var i obalans, jag ville därför aktivt kunna ändra det på något sätt. Det är några veckor sedan jag blev färdig med min regression utbildning på Östermalm och jag känner hur mycket gott den har gjort för mig. Jag har under tiden lärt mig mycket om mig själv och hur jag ska kunna hantera mig i olika situationer. Det som jag har lärt mig under utbildningen är väl användbart och jag kommer garanterat ha användning av det i framtiden också, dessutom har jag nu möjligheten att dela med mig av kunskapen jag fått. På så sätt kan jag hjälpa andra när de är i obalans som jag var innan jag påbörjade utbildningen. Om det är någon av er som funderar på att gå en liknande utbildning kan jag ingenting annat än rekommendera er att göra det, ni kommer få lära er saker som ni kan ha med er hela livet. Jag kan även rekommendera er att gå en regression utbildning på Östermalm hos det här företaget då jag verkligen tycker att de är riktigt bra och man får ut mycket av deras utbildning. Jag kan i dagsläget inte komma på någonting negativt med att gå deras utbildning, allt jag har tagit till mig är i alla fall positivt. Jag kan även tillägga att jag mår otroligt mycket bättre idag än vad jag gjorde innan jag gick utbildningen, jag har på något sätt ett nytt tänk som har gjort livet aningen enklare för mig.