L.M. Dog Collection

God morgon, god morgon alla mina läsare. Hoppas ni sov lika gott i natt som jag, och att ni ser fram mot allt spännande som kan hända idag. Som att läsa mina inlägg i bloggen till exempel! Min brorsa bor i Mellerud men jag flyttade från stan för 10 år sedan. Några gånger om året åker jag och hälsar på. Varje gång jag är i Mellerud passar jag på att gå in i en helt otroligt bra djuraffär i Mellerud som heter L.M. Dog Collection och som säljer allehanda produkter för djur.  

 

Trots att jag bor i Göteborg har jag inte hittat en lika bra butik där som denna butik, så varje gång jag är uppe i Mellerud passar jag på att gå in på L.M. Dog Collection för att köpa grejer till hundarna. Alla som följer mig här på bloggen känner till att djur är min stora passion här i livet. Jag älskar hundar och katter vilket inte bara kommer till uttryck i alla leksaker och annat jag köper till djuren, utan alltifrån vilken konst jag har på väggarna därhemma till vilka kläder jag har på mig. Alla tavlor och de flesta kläderna har djurmotiv. L.M. Dog Collection säljer kvalitativa produkter för våra fyrbenta familjemedlemmar så här kommer ni garanterat hitta det ni söker. Har man en gång funnit en så här bra djuraffär i Mellerud vill man gärna fortsätta komma tillbaka. Det är förstås väldigt roligt att träffa min brorsa flera gånger om året men lika roligt är det att gå in L.M. Dog Collection. De har ett stort sortiment och det är så trevlig och hjälpsam personal som kan svara på frågor och hjälpa en att välja rätt produkter om man är osäker. Nästa gång ni läsare behöver köpa djurprodukter tycker jag definitivt att denna djuraffär i Mellerud är värt att få besök av er.